2681051325,2681051310 Καλαμιά, Φιλοθέη, Αρτας mpagiorgas@gmail.com

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΦΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ

Με την επιλογή υφασμάτων κουρτινών από το κατάστημά μας, σας προσφέρουμε δωρεάν ραφή για τις κουρτίνες και τις τρέσες τους, καθώς και η τοποθέτησή τους με εγγύηση ποιότητας και άψογης εφαρμογής στο χώρο σας.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

 

ΜΠΑΓΙΩΡΓΑΣ
Λευκά Είδη - Κουρτίνες - Κουρτινόξυλα - Χαλιά - Μοκέτες | Άρτα


 

Η επιχείρηση ΜΠΑΓΙΩΡΓΑΣ μετρά πολλά χρόνια στην αγορά του Νομού Άρτας, προσφέροντάς σας μεγάλη ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές σε λευκά είδη και πολλά άλλα προϊόντα.

Σε ένα άνετο και φιλόξενο χώρο στην Καλαμιά Φιλοθέης Άρτας, το προσωπικό μας σας καλωσορίζει καθημερινά και είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας κατευθύνει σχετικά με τις επιλογές σας.


Περισσότερα

 

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ & ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΣΕΩΝ

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ & ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΣΕΩΝ

Μεγάλη ποικιλία σε κουρτίνες και υφάσματα επιπλώσεων για καλύμματα, ταπετσαρίες, μαξιλάρια, ριχτάρια κτλ, για να συνθέσετε τους συνδυασμούς που επιθυμείτε για το χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ

ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ

κουρτινόξυλα εξαιρετικής ποιότητας σε αμέτρητους σχεδιασμούς και συνδυασμούς διακοσμητικών στοιχείων και χρωμάτων για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και δωμάτιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

Στο κατάστημά μας θα βρείτε λευκά είδη κάθε τύπου, είδη bebe, καθώς και είδη ιματισμού και μπάνιου ξενοδοχειακού εξοπλισμού, εξαιρετικής ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΧΑΛΙΑ - ΜΟΚΕΤΕΣ

ΧΑΛΙΑ - ΜΟΚΕΤΕΣ

Μεγάλη ποικιλία σε χαλιά διαφόρων διαστάσεων εξαιρετικής ποιότητας, καθώς και την επιλογή κοπής μοκετών στις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΙΑΣΗ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΙΑΣΗ

Ρόλερ, περσίδες και συστήματα σκίασης κομψά, ποιοτικά και λειτουργικά, που να αντέχουν στην καθημερινή χρήση και να εφαρμόζουν άψογα σε κάθε χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

Ευρύς κατάλογος επιλογών σε ταπετσαρίες τοίχου σε κλασικούς και μοντέρνους σχεδιασμούς με έντονα ή πιο ήπια μοτίβα με εφαρμογές σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Η αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας για την καλαισθησία και την ποιότητα των ειδών κάθε χώρου μας ωθούν να επιλέγουμε για εσάς προϊόντα και υφάσματα επιλεγμένων εταιρειών, υψηλής αισθητικής, προσπαθώντας να καλύψουμε κάθε στυλ και προτίμηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ